<h2>Μετακομίσεις Ηράκλειο</h2><p>Η εταιρία μας “Μεταφορές - Μετακομίσεις Ανδρουλάκης Express” δραστηριοποιείτε στον χώρο των μεταφορών, μετακομίσεων και ανυψώσεων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metakomiseisandroulakis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>& σε όλη την Ελλάδα!</h2><p>Η εταιρία μας “Μεταφορές - Μετακομίσεις Ανδρουλάκης Express” δραστηριοποιείτε στον χώρο των μεταφορών, μετακομίσεων και ανυψώσεων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metakomiseisandroulakis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Εμπιστευτείτε τους ειδικούς</h2><p>Η εταιρία μας “Μεταφορές - Μετακομίσεις Ανδρουλάκης Express” δραστηριοποιείτε στον χώρο των μεταφορών, μετακομίσεων και ανυψώσεων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metakomiseisandroulakis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Συσκευασίες - Αμπαλάζ


 

 
Συσκευασία - Αμπαλάζ
Μεταφορές - Μετακομίσεις Ανδρουλάκης Express Ηράκλειο Κρήτης
 
 
Η εταιρία μας “Μεταφορές - Μετακομίσεις Ανδρουλάκης Express” η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, μπορεί να αναλάβει τα πάντα για την μετακόμισή σας, ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα και με ασφάλεια, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.
 
Για εμάς η περιουσία σας και τα αντικείμενά σας είναι σημαντικά και για αυτό τους προσφέρουμε την ανάλογή προσοχή κατά την μεταφορά τους. 
 
Αναλαμβάνουμε τη συσκευασία - αμπαλάζ επίπλων, εξοπλισμό κουζίνας, ρούχα, υαλικά, φωτιστικά και οτιδήποτε άλλο πρέπει να προστατευθεί κατά την μεταφορά. Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά ώστε να επιτύχουμε την απόλυτη ασφάλεια τους. 
 
Ακόμα, αναλαμβάνουμε και την μεταφορά μουσικών οργάνων, ηλεκτρονικών συσκευών, εύθραυστων και ογκωδών αντικειμένων.
 
Για την πιο γρήγορη και εύκολη μετακόμιση, πραγματοποιούμε αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. 
 
Η εμπειρία μας σε μετακομίσεις οικιών, επαγγελματικών χώρων και δημοσίων υπηρεσιών σάς εγγυάται την ασφάλεια και την ταχύτητα, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. 
 
Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις στο Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, καθώς και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Γ. Τζοβένη 13, Ηράκλειο / Κρήτη
Τηλ: 2810237466 Κιν: 6972203264